RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Domates Salçalı Tavuk

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Domates Salçalı Tavuk Imgleft3/3Domates Salçalı Tavuk Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Domates Salçalı Tavuk 241687221/1Domates Salçalı Tavuk Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Domates Salçalı Tavuk Imgleft1/1Domates Salçalı Tavuk Emptybarbleue  (1/1)

Domates Salçalı Tavuk Empty
MesajKonu: Domates Salçalı Tavuk   Domates Salçalı Tavuk EmptyÇarş. Eyl. 22 2010, 12:25

MALZEMESİ.
1 adet parçalanmış tavuk
4 adet domates
1 çorba kaşığı domates püresi
2 baş soğan
2 diş sarmısak
2 çorba kaşığı natürel zeytinyağı
1 kahve kaşığı kırmızı pul biber
1 kahve kaşığı karabiber
Yeterince tuz

YAPILIŞI:
Kalın dipli bir tencereye zeytinyağını koyup tavuk parçalarını çevirerek kızartınız. Tavuk parçalarının üstleri kızarıp sararınca, tencereden çıkarıp bir kenarda bekletiniz. Soğanları ayıklayıp halka halka incecik doğrayınız. Tencere-dika aynı yağda pembeleşin-ceye kadar kavurunuz. Domatesleri sıcak suya batırıp kabuklarını soyunuz. İri iri doğrayıp çekirdeklerini çıkarınız. Hazırladığınız bu domatesi soğana ilave edip, karıştırınız. Sarmısağı havanda dövdükten sonra tencereye ekleyiniz. Domates püresini ilave ettikten sonra, iyie karıştırarak bir kaç dakika pişiriniz. Tuzunu, biberini ekip, bir bardak suyla sulandırdıktan sonra kapağı kapatarak 20 dakika kadar hafif ateşte pişiriniz. Bu süre sonunda hazırladığınız bu salçaya tavuk parçalarını ilave edip karıştırınız. Kırmızı pul biberini ekip, yarım fincan su ilave ediniz. 40 dakika daha çok hafif ateşte tıkırdatarak pişirmeye devam ediniz. Sıcak sıcak, tereyağlı sade pilav eşliğinde ikram ediniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Domates Salçalı Tavuk
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TAVUK TANTUNİ , Oktay Ustadan , Tavuk Yemekleri
»  Salçalı Bulgur Köftesi
» Ançüez Salçalı Hamsi Tavası
» Tavuk Göğsü Salatası
» Patatesli Tavuk Kanatları

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Sebze Yemekleri-
Buraya geçin: