Hazırlama Süresi : 300 (6 saat) dk6 kişilik
Gerekli Malzemeler :
1 orta boy levrek
2 beyaz soğan
Sos için: 1 su bardağı hardal
1 su bardağı limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1.5 su bardağı elma sirkesi
Süsleme için: 8 dal taze fesleğen
Hazırlanışı :* Levreği temizleyip fileto çıkarın. Bol suyla yıkayıp kâğıt mutfak havlusuyla kurulayın. Filetoları parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Sos için; hardal, limon suyu, elma sirkesi ve zeytinyağını bir tencereye alıp kısık ateşte ısıtın.
* Soğanları soyup halka şeklinde doğrayın. Levrek ve soğanı hardallı sosa ekleyip karıştırın. Karışımı kapaklı bir kaba alıp kapağını sıkıca kapatın. Buzdolabında 6 saat bekletin. Sosuyla birlikte servis tabaklarına paylaştırın. Taze fesleğenle süsleyip servis yapın.Afiyet olsun.