RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Balkabağı Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Balkabağı Reçeli Imgleft3/3 Balkabağı Reçeli Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Balkabağı Reçeli 241687221/1 Balkabağı Reçeli Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Balkabağı Reçeli Imgleft1/1 Balkabağı Reçeli Emptybarbleue  (1/1)

 Balkabağı Reçeli Empty
MesajKonu: Balkabağı Reçeli    Balkabağı Reçeli EmptyCuma Ekim 22 2010, 08:51

Malzeme:
1,5 kg balkabağı
1,5 kilo şeker
4,5 litre su
250 gr kireç
1 limon suyu

Yapılışı:
Kabağı yıkayıp kabuklarını soyun, doğrayın. 250 gr kireçle 5 litre suyu karıştırıp su duruluncaya kadar bekleyin. Kireç suyuna koyup 4 saat bekletin. Kireç suyundan çıkarınca bol suyla yıkayın. Şekeri bir tencereye koyup üzerini iki parmak geçecek kadar su koyup kaynatın. Kaynayan şuruba kabakları atıp pişirin. Reçel kıvamına gelince limon suyu koyup ateşten alın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Balkabağı Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Reçeller-Marmelatlar-
Buraya geçin: