RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Katı Pişmiş Yumurta

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111836
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Katı Pişmiş Yumurta Imgleft3/3 Katı Pişmiş Yumurta Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Katı Pişmiş Yumurta 241687221/1 Katı Pişmiş Yumurta Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Katı Pişmiş Yumurta Imgleft1/1 Katı Pişmiş Yumurta Emptybarbleue  (1/1)

 Katı Pişmiş Yumurta Empty
MesajKonu: Katı Pişmiş Yumurta    Katı Pişmiş Yumurta EmptyCuma Ekim 22 2010, 10:09

Yumurtalar kaynayan suya atılarak 10-12 dakika haşlanmalıdır. Daha fazla kaynatılırsa yumurtanın sarısı üzerinde siyahlaşma olur. Bu bayat yumurta hissini verir ve hoşa gitmez. Bunun için dakikaya çok dikkat etmek lazımdır. Çok kaynayan yumurtanın akı da lastik gibi olur.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Katı Pişmiş Yumurta
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sütlü Yumurta
» Yağda yumurta yapımı
» Kayısı Yumurta Pişirme
» Soslu Haşlanmış Yumurta
» Sahanda Peynirli Yumurta

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Yumurta yemekleri-
Buraya geçin: