Blade
Uyari Seviyesi : Mesaj Sayısı : 3630 Rep Puanı : 1007 Aktiflik Puanı : 111805 Kayıt Tarihi : 23/06/10 Cinsiyet :
Kullanıcı Aktifligi Basari : (3/3) Seviye: (1/1) Güçlülük: (1/1)
| Konu: Amerikan Mutfağı-Fırında kalkan balığı Tarifi Cuma Ekim 22 2010, 10:38 | |
| Malzemeler
- kalkan balığı
- kekik, safran tozu, pul biber
- taze kekik
- maydanoz
- sarmısak
- tortilla ekmeği
- pırasa
- kuru soğan
- fesleğen
- biberiye karışımı
- patates püresi
Yapılışı Balığı tavada 2 dakika kızarttıktan sonra taze kekik, sarmısak, pırasa, kuru soğan, fesleğen ve biberiye karışımıyla birlikte fırında 10 dakika pişirin. Diğer yandan patates püresine kekik, safran tozu, pul biber ve maydanoz katıp karıştırın. Marketlerde satılan tortilla ekmeğini yağda kızartıp üzerine domates soslu patlıcan kızartması koyun. Sonra sırayla patates püresi, kalkan balığı ve ekmeği üst üste koyup servis edin.
| |
|