RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Asma Yaprağı Salamurası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Asma Yaprağı Salamurası Imgleft3/3 Asma Yaprağı Salamurası Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Asma Yaprağı Salamurası 241687221/1 Asma Yaprağı Salamurası Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Asma Yaprağı Salamurası Imgleft1/1 Asma Yaprağı Salamurası Emptybarbleue  (1/1)

 Asma Yaprağı Salamurası Empty
MesajKonu: Asma Yaprağı Salamurası    Asma Yaprağı Salamurası EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:22

Malzemeler: 3 kilogram ince asma yaprağı ve 1 kilogram rafine kaya tuzu.

Hazırlanışı: Üzüm yapraklarını beşer altışar alıp aralarını tuzladıktan sonra uygun büyüklükteki bir kavanoza yerleştirelim. Yaprakların üzerine bir ağırlık koyarak bastıralım. Kavanozu dolduracak kadar su ile geri kalan tuzu bir tencerede kaynatalım. Kaynattığımız suyu kavanoza boşaltıp ağzını iyice kapatarak güneş görmeyen serin bir yerde bekletelim.
Kullanılacağı zaman, bir gün önceden gerektiği miktarda çıkarılıp yıkanarak soğuk suda bekletilir. Tuzunu atması için 5-6 defa suyu yenilenir. Kullanılacağı zaman kaynar suya batırılarak sarılır.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Asma Yaprağı Salamurası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Asma Yaprağında Sardalya Izgara
» Zeytin Salamurası
»  Yeşil Zeytin Salamurası
» Siyah Zeytin Salamurası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: