RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Kabak Kurutması:

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Kabak Kurutması: Imgleft3/3 Kabak Kurutması: Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Kabak Kurutması: 241687221/1 Kabak Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Kabak Kurutması: Imgleft1/1 Kabak Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)

 Kabak Kurutması: Empty
MesajKonu: Kabak Kurutması:    Kabak Kurutması: EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:28

Taze kabaklar, kabuklan kazındıktan sonra ince dilimlere doğranır. Bu dilimler 4-6 dakika buharda- haşlanıp 65-70 derece sıcaklıktaki fırına konur. Kabaklar, rutubetleri % 5'e düşünceye kadar fırında bırakılır. Kabaklar evde kurutulacaksa, yukarıda olduğu gibi hazırlanır ve iplere dizilerek gölgeye asılır.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kabak Kurutması:
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: