RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Kaplanmış Hamsi Tava

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111782
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Kaplanmış Hamsi Tava  Imgleft3/3 Kaplanmış Hamsi Tava  Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Kaplanmış Hamsi Tava  241687221/1 Kaplanmış Hamsi Tava  Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Kaplanmış Hamsi Tava  Imgleft1/1 Kaplanmış Hamsi Tava  Emptybarbleue  (1/1)

 Kaplanmış Hamsi Tava  Empty
MesajKonu: Kaplanmış Hamsi Tava     Kaplanmış Hamsi Tava  EmptyPaz Ekim 10 2010, 13:22

1 kg. hamsi
2 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıvıyağ
8-10 dal maydanoz
1 limon
1 orta boy domates

Hamsinin başını ve kılçıklarını çıkartınız. Bol su ile yıkayıp suyunu süzünüz. Derin bir kaba yumurta, un ve tuz koyup çarparak bulamaç yapınız. Balıkları içine koyarak alt üst edip her tarafını bulamaçlayınız.
Yağsız tavaya 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyup biraz kızdırınız. Hamsinin hepsini tavaya yerleştirip bastırarak düzeltiniz. Üstüne kapak örtüp, hafif hararetli ısıda ara sıra tavanın yerini değiştirerek her tarafını pembe renkte pişiriniz. Kapak yardımı ile alt üst ederek diğer yüzünü de ayni şekilde pişirip yuvarlak servis tabağına alınız. Etrafını limon ve domates dilimleri, maydanoz dalları ile süsleyiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kaplanmış Hamsi Tava
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ançüez Salçalı Hamsi Tavası
» Limonlu Çiğ Hamsi
»  Kağıtta Hamsi (Samsun)
» Fırında Sebzeli Hamsi
» HAMSİ BÖREĞİ (Giresun)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Deniz Ürünleri-
Buraya geçin: