RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Zeytinyağli Taze Barbunya

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111782
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Zeytinyağli Taze Barbunya Imgleft3/3Zeytinyağli Taze Barbunya Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Zeytinyağli Taze Barbunya 241687221/1Zeytinyağli Taze Barbunya Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Zeytinyağli Taze Barbunya Imgleft1/1Zeytinyağli Taze Barbunya Emptybarbleue  (1/1)

Zeytinyağli Taze Barbunya Empty
MesajKonu: Zeytinyağli Taze Barbunya   Zeytinyağli Taze Barbunya EmptyCuma Ekim 22 2010, 09:56

ZEYTİNYAĞLI TAZE BARBUNYA

MALZEMESİ:
1500 gr. taze barbunya - 4 domates - 200 gr. dolmalık biber - 3 orta soğan - 5,5 bardak su - 1 bardak zeytinyağı - 1 tatlı kaşığı toz şeker - 1/2 çorba kaşığı tuz

YAPILIŞI: Bir tencereye ölçülere göre zeytinyağı koyarak kızdırın ve bu yağa sapları ve çekirdekleri ayıklanmış dörde bölünmüş dolmalık biberleri koyarak 2 dakika zeytinyağında sote edin: Sonra delikli bir kepçe ile biberleri tencereden alarak bir tabağa koyun. Bu yağa küçük küçük doğranmış soğanları atarak 10 dakika kavurun ve kabuk ve çekirdekleri çıkarılıp, küçük doğranmış domatesleri buna katın. Sıcak su da koyun, tuz ilâve ederek yavaş yavaş kaynatın. Başka bir tencerede tane halindeki barbunya fasulyalarını 10 dakika haşlayın. Sonra suyunu süzerek kepçe ile alın ve diğer tencereye boşaltın. İçine toz şeker, dolmalık biberleri de ilâve ederek kapağını kapatın ve bir saat pişirin. Bu süre dolunca kalan iki domatesin kabuk ve çekirdeklerini çıkarın. Küçük küçük doğranmış maydanozla beraber tencereye koyun. Yeniden kapağını kapatarak yarım saat pişirin. Sonra tencereyi ateşten indirin, soğutun. Sonra tabağa alarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Zeytinyağli Taze Barbunya
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Zeytinyağlı Kapuska
»  Zeytinyağli Börülce
» Zeytinyağlı Bezelye
» Zeytinyağli Karnibahar
» Zeytinyağli Dolma Içi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Zeytinyağlılar-
Buraya geçin: