RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Acur Turşusu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Acur Turşusu Imgleft3/3Acur Turşusu Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Acur Turşusu 241687221/1Acur Turşusu Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Acur Turşusu Imgleft1/1Acur Turşusu Emptybarbleue  (1/1)

Acur Turşusu Empty
MesajKonu: Acur Turşusu   Acur Turşusu EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:20

60 adet küçük acur
500 gram tuz
Az sirke

Acurların uçlarını kesip bidona doldurun. Tuzu eritip üstlerine dökün. Sirkeyi de katın. Ağzını kapatın. 5 gün sonra tuzuna bakın. Azsa tuz ilave edin, çoksa su ilave edin. 25 günde hazırdı
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Acur Turşusu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Fasulye Turşusu
» Armut Turşusu
»  Lahana Turşusu
» Salatalık Biber Turşusu
» Kırmızı Pancar Turşusu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: