RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Armut Turşusu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Armut Turşusu Imgleft3/3Armut Turşusu Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Armut Turşusu 241687221/1Armut Turşusu Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Armut Turşusu Imgleft1/1Armut Turşusu Emptybarbleue  (1/1)

Armut Turşusu Empty
MesajKonu: Armut Turşusu   Armut Turşusu EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:24

Küçük armutlar
Tuz
Sirke

Armutları iğneleyin. Turşu kabına koyun. Üstüne ölçüye uyarak suyunu, sirkesini de dökün. Tadını 5 gün sonra ayarlayın. Ölçü; 1 litre suya 150 gram tuz, yarım bardak sirke.

Not: Armut turşusunun tuzu fazla olmamalı.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Armut Turşusu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Lahana Turşusu
» Salatalık Biber Turşusu
» Kırmızı Pancar Turşusu
» Acur Turşusu
»  Fasulye Turşusu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: