RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gecenin_gözyaslari_
MODERATÖR
MODERATÖR
gecenin_gözyaslari_


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 324
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 4
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 5867
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 09/08/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Imgleft1/1 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Emptybarbleue  (1/1)
Seviye:
 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan 241687221/1 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Imgleft1/1 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Emptybarbleue  (1/1)

 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Empty
MesajKonu: AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan    AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan EmptyPerş. Eyl. 23 2010, 20:20

Alıntı :

 AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan Pogaca


150 gr. margarin
1 çay b.sıvıyağ
1 çay b. yoğurt
1 çay k. mahlep
1 çay k.tuz
1 p. kabartma tozu
1 yumurta sarısı
alabildiği kadar un

içi için:
2 patates
100 gr peynir
1 tutam maydanoz
3 sap yeşil soğan
1 yumurta akı
tuz,karabiber

HAZIRLANIŞI:
Önce karıştırma kabına yumuşatılmış
margarini sıvıyağı,mahlepi ve yoğurdu
alın. elinizle iyice karıştırdıktan sonra
üzerine tuz,kabartma tozu ve alabildiği
kadar un ilave ederek yumuşak kıvamda
bir poğaça hamuru elde edin.İçi için
patatesleri ezin.içine yumurta akını,peyniri,
doğranmış maydanoz ve soğanı,tuz ve
karabiberi ekleyin. Hamurdan elinizle
parçalar kopartıp açın.Ortasına içten
koyup küçük bir pide şeklinde kapatın.
Tüm hamurlara aynı işlemi uyguladıktan
sonra kenarlarına 1 yumurtanın sarısını
sürün.isterseniz çörek otu da serpebilirsiniz.
180 derecede kızarana kadar pişirin.ilk
sıcaklığı çıktıktan sonra ikram edin. ağızda
dağılan nefis bir hamur işi.. AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan 049
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
AĞZI AÇIK POĞAÇA , Oktay Ustadan
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SÜRPRİZ KÖFTE , Oktay Ustadan
» TAVUKLU HASANPASA KOFTESİ , Oktay Ustadan ,
» KIZARMIŞ PATATESLİ KADINBUDU KÖFTE , Oktay Ustadan
» TAVUKLU BAMYA , Oktay Ustadan , Tavuk Yemekleri
» Kolay Poğaça Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: