RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Palamut ızgara

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111840
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Palamut ızgara Imgleft3/3Palamut ızgara Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Palamut ızgara 241687221/1Palamut ızgara Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Palamut ızgara Imgleft1/1Palamut ızgara Emptybarbleue  (1/1)

Palamut ızgara Empty
MesajKonu: Palamut ızgara   Palamut ızgara EmptyPaz Ekim 10 2010, 12:46

MALZEMESİ (4 kişilik):
2 palamut,
1 kahve fincanı zeytinyağı
tuz
yarım bardak un,
limon suyu. '

Palamutların kafasını ayırın, içini temizledikten sonra kuyruklarını yüzgeçlerini kesin. Sonra, önce boylamasına, sonra enlemesine dörde bölün. Unlayıp yağladıktan sonra ızgarada her iki tarafını da güzelce pişirip, limon suyuyla servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Palamut ızgara
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Garnitürlü Palamut Balığı Tavası
» Asma Yaprağında Sardalya Izgara
»  Diyet Izgara Bonfile Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Deniz Ürünleri-
Buraya geçin: