RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Kuru Mürdüm Eriği Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111760
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Imgleft3/3Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Kuru Mürdüm Eriği Reçeli 241687221/1Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Imgleft1/1Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Emptybarbleue  (1/1)

Kuru Mürdüm Eriği Reçeli Empty
MesajKonu: Kuru Mürdüm Eriği Reçeli   Kuru Mürdüm Eriği Reçeli EmptyCuma Ekim 22 2010, 08:54

MALZEMESİ:
500 gr. erik
1.5 kg. toz şeker
1 adet limon suyu

YAPILIŞI:
Erikleri akşamdan temizce yıkayınız. Üzerlerine bol ılık su koyarak ıslatınız. Ertesi gün bu suyu temiz bir tencereye süzünüz. Bu suyu atarsanız reçelinizin rengi arzu edildiği kadar güzel olmaz. Suya şekeri koyup kaynatınız. Kolay akmayan, kıvamlı bir şurup elde edince, erikleri içerisine atınız. Orta hararetli ateşte reçel kıvamına gelinceye kadar kaynatınız. Tam kıvamını bulmasına yakın 1 limon suyunu sıkıp, tekrar üç dört taşım kaynatınız. Ateşten alıp, köpüğünü temizledikten sonra sıcak sıcak kavanoza boşaltınız. Soğuduktan sonra kapağını kapatıp serin bir yerde muhafaza ediniz.


Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kuru Mürdüm Eriği Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Kuru Erik Reçeli
» Kuru Dut Marmelatı
» zeytin reçeli
» Şeftali Reçeli
» Bergamot Reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Reçeller-Marmelatlar-
Buraya geçin: