RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Kayısı Reçeli (kireç Suyunda)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Imgleft3/3Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) 241687221/1Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Imgleft1/1Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Emptybarbleue  (1/1)

Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) Empty
MesajKonu: Kayısı Reçeli (kireç Suyunda)   Kayısı Reçeli (kireç Suyunda) EmptyCuma Ekim 22 2010, 09:02

Malzeme:
1 kg. taze, suyu az, sert kayısı
6 su bardağı şeker

Yapılışı:
Kayısıları yıkayıp, çekirdeklerini çıkarın. Kireçli su yapın. (Bir kaba biraz kireç atın, su koyun ve karıştırın. Sonra kireçler dipte toplanınca yukarıdaki suyu alın). Bu kireçli suda kayısıları 6-7 saat bırakın. Kayısıları çıkardıktan sonra bol sıcak su ile yıkayın. Bir tencereye şekeri ve onu iki parmak aşacak kadar su koyup, kaynatın. Şurup kıvamına gelince kayısıları içerisine atıp bir taşım kaynatın ve delikli bir kepçe ile kayısıları çıkarın. Delikli bir kapta bir gün süre ile bekletin. Süzülen suyu şuruba ilave edip tekrar kayısılarla birlikte kaynatın. İki kere daha bu işlemi yapın. Sadece arada iki saat kadar bekletin. Son kaynamadan sonra şurubuyla birlikte kavanozlara koyup, soğuduktan sonra kapaklarını kapatın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kayısı Reçeli (kireç Suyunda)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Kireç Kaymağında çilek Reçeli
»  Kizilcik Reçeli
»  Kayısı Kompostosu
»  Kavun Reçeli
»  Kızılcık Reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Reçeller-Marmelatlar-
Buraya geçin: