RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Kızılcık Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111782
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Kızılcık Reçeli Imgleft3/3 Kızılcık Reçeli Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Kızılcık Reçeli 241687221/1 Kızılcık Reçeli Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Kızılcık Reçeli Imgleft1/1 Kızılcık Reçeli Emptybarbleue  (1/1)

 Kızılcık Reçeli Empty
MesajKonu: Kızılcık Reçeli    Kızılcık Reçeli EmptyCuma Ekim 22 2010, 08:57

1 kilo kızılcık
1 kilo şeker
200 gram glikoz

Kaynamış, koyuca şekere ıbirkaç yerinden yarılmış, yıkanmış kızılcıklar katılır. Piştikten sonra hir tabağa çıkarılıp, gözden geçirilir. Arzu edilen koyuluk oluşunca 200 gram glikoz konur, ateşten alınır.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kızılcık Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Kizilcik Reçeli
»  Kızılcık Ezmesi
» Kiraz Reçeli
»  Balkabağı Reçeli
»  Kavun Reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Reçeller-Marmelatlar-
Buraya geçin: