RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Lorlu Biber

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Lorlu Biber Imgleft3/3 Lorlu Biber Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Lorlu Biber 241687221/1 Lorlu Biber Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Lorlu Biber Imgleft1/1 Lorlu Biber Emptybarbleue  (1/1)

 Lorlu Biber Empty
MesajKonu: Lorlu Biber    Lorlu Biber EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:24

Malzeme:
2 kg lor
1 çorba kaşığı tuz
1 kilo sivri biber
1 su bardağı zeytinyağı

Yapılışı:
Biberler ince ince doğranır. Bir kaba lor konur. Tuz, zeytinyağı ile ovulur. Kıyılmış biber ilave ederek kavanozlara doldurulur.

Not: Kışlık saklamak istenirse kavanozun üzerine tereyağı eritilir.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Lorlu Biber
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Lorlu Ton Balığı
» Biber Kurutması:
» Salatalık Biber Turşusu
» Sirkeli Haşlama Biber Turşusu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: