RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Sirkeli Haşlama Biber Turşusu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Imgleft3/3Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Sirkeli Haşlama Biber Turşusu 241687221/1Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Imgleft1/1Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Emptybarbleue  (1/1)

Sirkeli Haşlama Biber Turşusu Empty
MesajKonu: Sirkeli Haşlama Biber Turşusu   Sirkeli Haşlama Biber Turşusu EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:25

Biberler acıysa haşlanınca soğuk suya atılır buradan çıkarıldıktan sonra bir tahta üstüne yayılır. Üstüne ikinci bir tahta ve ağırlık yerleştirilir. Böylece 24 saat bırakılır. Bu süre içinde biberlerin acı suyu çıkar. Böylece biberler baskıdan alınır ve aralarına ince ince doğranmış sarmısak konmak suretiyle bir kavanoza istiflenir. Kavanozun üstüne temiz tahta ve taş yerleştirildikten sonra taşın üstünü aşmcaya kadar tuzlu sirke dökülür. Onbeş gün sonra bu sirke dökülür ve biberin üstüne taze sirke boşaltılır. Turşu, yenecek duruma gelmiştir. Gerektikçe ve azar azar alınarak sofraya çıkarılır.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Sirkeli Haşlama Biber Turşusu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Salatalık Biber Turşusu
» Armut Turşusu
»  Lorlu Biber
» Biber Kurutması:
» Acur Turşusu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: