RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Biber Kurutması:

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111782
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Biber Kurutması: Imgleft3/3Biber Kurutması: Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Biber Kurutması: 241687221/1Biber Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Biber Kurutması: Imgleft1/1Biber Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)

Biber Kurutması: Empty
MesajKonu: Biber Kurutması:   Biber Kurutması: EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:30

Renkleri iyice kızarmış biberler yıkandıktan ve tohumları çıkarılıp istenirse dörde de bölündükten sonra buharda 1-2 dakika haşlanır. Haşlanmış biberler 60-75 derece sıcaklıktaki kurutma fırınında kurutulur, sonra soğutulur. Bunların öğütülmesiyle, kırmızı biber dediğimiz toz biber elde edilir.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Biber Kurutması:
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Lorlu Biber
» Salatalık Biber Turşusu
» Sirkeli Haşlama Biber Turşusu
» Patlıcan Kurutması:
»  Fasulye Kurutması:

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: