RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Kayısı Kurutması:

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Kayısı Kurutması: Imgleft3/3Kayısı Kurutması: Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Kayısı Kurutması: 241687221/1Kayısı Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Kayısı Kurutması: Imgleft1/1Kayısı Kurutması: Emptybarbleue  (1/1)

Kayısı Kurutması: Empty
MesajKonu: Kayısı Kurutması:   Kayısı Kurutması: EmptyCuma Ekim 22 2010, 11:28

Olgun kayısılar, ikiye bölünüp çekirdekleri alındıktan sonra, birinci kükürtleme usulüyle 30-60 dakika kükürtlenir veya % 1'lik tuzlu suda 5 dakika tutulur, yahut da 4-5 dakika buharlanır. Böylece hazırlanmış kayısılar, yarık kısımları yukarı gelecek şekilde kerevetlere serilir. Kayısılar güneşte 3-7 günde kurur. Aynı iş, 60-65 derece sıcaklıktaki kurutma dolabında 15-20 saatte de yapılabilir.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kayısı Kurutması:
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Bamya Kurutması:
» Biber Kurutması:
» Patlıcan Kurutması:
»  Fasulye Kurutması:
»  Kabak Kurutması:

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Turşular-Konserveler-
Buraya geçin: