RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

 Kiraz Reçeli

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
Kiraz Reçeli Imgleft3/3Kiraz Reçeli Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
Kiraz Reçeli 241687221/1Kiraz Reçeli Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
Kiraz Reçeli Imgleft1/1Kiraz Reçeli Emptybarbleue  (1/1)

Kiraz Reçeli Empty
MesajKonu: Kiraz Reçeli   Kiraz Reçeli EmptyCuma Ekim 22 2010, 08:58

malzeme:

1 kg kiraz
1 kg tozşeker
1 paket vanilya
1 çay kaşığı limon suyu

Yapilisi:
Kirazlar yıkayıp çekirdeklerini temizleyin. Tencereye alarak üzerine tozşekeri ilave edin. Tencerenin kapağını kapatarak birkaç saat bu şekilde dinlendirin. Tozşeker iyice eridiğinde ocağa oturtun, kısık ateşte pişmeye bırakın. Pişme sırasında oluşan köpükleri alın. Reçel koyulaşmaya başladığında vanilyayı ilave edin. Ocaktan almadan birkaç dakika önce limon suyunu ekleyin. Reçeliniz olduğunda ocaktan indirerek soğumaya bırakın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Kiraz Reçeli
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kiraz Kompostosu
»  Kızılcık Reçeli
»  Kizilcik Reçeli
»  Balkabağı Reçeli
»  Kavun Reçeli

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Reçeller-Marmelatlar-
Buraya geçin: