RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
www.radyoarabeskturk.com
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR

RADYO ARABESK TÜRK
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Radyo Arabesk TÜRK www.radyoarabeskturk.com

SİTENE HTML KODLAR EKLE




 

  Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Blade
ADMİN
ADMİN
avatar


Uyari Seviyesi : uyari yok
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3630
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1007
<b>Aktiflik Puanı</b> Aktiflik Puanı : 111787
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/06/10
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek

Kullanıcı Aktifligi
Basari :
 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Imgleft3/3 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Emptybarbleue  (3/3)
Seviye:
 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi 241687221/1 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Emptybarbleue  (1/1)
Güçlülük:
 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Imgleft1/1 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Emptybarbleue  (1/1)

 Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi Empty
MesajKonu: Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi    Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi EmptyCuma Ekim 22 2010, 10:34

Malzemeler

  • Kuzu işkembesi 3 kg (5 parça)
  • Tarçın ve Kişniş
  • Kuşbaşı dolmalık et (1.5 kg),
  • Tuz (1 çorba kaşığı)
  • Bulgur (1.5 kg)
  • Pirinç (100 gr)
  • Soğan (2 baş)
  • Karabiber (1 tatlı kaşığı)
  • Kırmızı biber
  • Nane
Yapılışı
İşkembeler kaynar suda iyice yıkanır. Bir el büyüklüğünde parçalara ayrılır ve ağzı açık kalacak şekilde iğne iplikle dikilir. Satır satır yapılan kuşbaşı et önceden ıslatılan bulgur ve pirinçle karıştırılır. Soğanlar küçük küçük kesilerek ilave edilir. Ardından baharatlarla harman edilerek karıştırılır. Hazırlanan iç, işkembelerin içine doldurulup ağızları dikilir. Bir miktar su ile düdüklü tencerede 45 dakikada kaynatılıp servise hazır hale getirilir. Geriye afiyetle yemek kalır.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.radyoarabeskturk.com/
 
Arap mutfağı-Kibbeh - İşkembe Dolması Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
»  Arap mutfağı- Maklube Tarifi
»  Alman Mutfağı-Elmalı Kek Tarifi
»  Alman Mutfağı- Berliner Tarifi
»  Bulgar Mutfağı-Kacamak Tarifi
» Alman Mutfağı-Bienenstich Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
RADYO ARABESK TÜRK FORUM ALEM BİZİ DİNLİYOR ARABESK DAMAR :: YEMEK TARİFLERİ :: Dünya Mutfakları-
Buraya geçin: